top of page
KEN_PIMONTEL_20190605__H1A2999.jpg

Over de auteur

Van schrijver naar self-publisher en sportpsychologisch adviseur. Deze zin vat mijn ondernemerstraject mooi samen, al voeg ik er graag nog wat anekdotes aan toe.

 

Zo behaalde ik destijds een licentiaatsdiploma in de Japanologie aan de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte te Leuven. Hoewel ik sporadisch wel wat schreef of illustreerde, kwam mijn schrijfcarrière pas veel later van de grond. Een Masterclass Romanschrijven aan de Querido Academie te Amsterdam in het najaar van 2019 lag aan de basis.

 

Kort na het afronden van de opleiding kreeg ik te horen dat mijn manuscript best wel naar een literair agent mocht. Maar dat was zonder de lockdown gerekend, wat maakte dat mijn hoop op een debuut werd uitgesteld. Maar niet voor lang, want ik had het schrijverschap goed te pakken.

 

In de maanden die volgden maakte ik werk van een volledig nieuw verhaal. Ik was vastbesloten om de schrijver in me uit te dagen en legde mezelf enkele stevige deadlines op. Goed omringd met de nodige expertise zag mijn eerste Nederlandstalige jeugdroman "Naar de haaien" het daglicht op 9 november 2020. Ik bracht het boek uit in eigen beheer en voegde er ook meteen een audioversie en een e-versie aan toe.

(audioversie hier te beluisteren)

Als self-publisher en sportpsychologisch adviseur richt ik me op de psychologie achter talentontwikkeling en de te leveren prestaties. Talentprestatiedruk, prestatiedrang, ego, stress, zelfreflectie en work-life-balance in context zijn slechts een handvol onderwerpen die ik in mijn schrijfwerk behandel. Ik vertrek hierbij vanuit mijn eigen sportieve en artistieke talenten in combinatie met een voltijdse job, een gezin en een bucket list aan ambities.

 

Lees meer op onze blogpagina. #ichoosemytalent

bottom of page