top of page

Kalender

Een kalender vol met sportieve wielerprestaties, hoewel er ook enkele spreekbeurten tussen te vinden zijn, meer specifiek over schrijven en het schrijverschap met als thema's: talentontwikkeling en prestatie. 

1 april 2023

Op zaterdag 1 april waag ik me aan mijn eerste grote uitdaging van 2023: de Ronde van Vlaanderen voor Wielertoeristen. Alles staat in het teken van een nog grotere opdracht die plaatsvindt op 7 oktober aanstaande in Chili, met name de Gran Fondo Fin del Mundo.

inschrijven: We Ride Flanders

22 april 2023

Later die maand staat de cyclo van Luik-Bastenaken-Luik op het programma. In tussentijd trainen we door op de rollen of buiten met de neus in de wind. Dit is mijn 3de deelname aan deze cyclo dus mag de afstand wat langer zijn dan 70 km.

inschrijven: Luik-Bastenaken-Luik Challenge

1 mei 2023

Een maandag om niet te vergeten. De drie afstanden van de "Skoda Kempen Fietst"cyclo leiden je doorheen de bosrijke streken die onze Kempen rijk zijn. Verkennen en genieten wordt de boodschap. Ik doe alvast mee.

inschrijven: link binnenkort beschikbaar

11 mei 2023

Tussen alle sportprestaties door krijg ik de kans om tijdens een avond als gastspreker het schrijverschap uit de doeken te doen. "Schrijver worden na je 65ste" of hoe je het schrijven van een memoire vormgeeft zonder dat je bekend bent met de stiel.

inschrijven: enkel op uitnodiging

20 mei 2023

Een zaterdag om de hoogste toppen van de zuidelijke regio's te verkennen tijdens de Flèche de la Wallonie. Niet voor beginners, maar toch waag ik me er aan want ook deze tocht is er eentje om op te warmen in aanloop naar de Gran Fondo Fin del Mundo dit najaar.

inschrijven: Flèche de Wallonie Challenge

bottom of page