top of page
KEN_PIMONTEL_20190605__H1A2999.jpg

GRIETJE Y. M. FRANCOIS

Counselor

Geboren in Chili, getogen in België. Beide werelden maken een belangrijk deel uit van wie ik ben. Voeg daar een stevige dosis nieuwsgierigheid naar onze innerlijke leefwerelden aan toe en je hebt een ruw idee over de invalshoek van waaruit ik mijn privé praktijk in sportpsychologie en prestatie counseling ben gestart.

Tijdens onze gesprekssessies werken we toe naar een door jou vooropgesteld doel. Zakelijk of sportief, aan de hand van technieken uit de sportpsychologie streven we naar een voor jou duurzamer en efficiënter prestatieniveau op mentaal vlak. 

Persoonlijk:

Na een loopbaan van meer dan 15 jaar als consultant in marketing en sales ben ik de domeinen van de sport- en prestatiepsychologie binnengestapt. Sinds 2020 beoefen ik geregeld de wielersport, hoofdzakelijk op de weg, al durf ik soms een gravelstrook mee te pikken. Mijn eerstvolgend sportief doel: de Schleck Gran Fondo op 25 mei 2024.

Privé praktijk

Counseling in sport- en prestatiepsychologie voor professionals, te Geel.

OPENING: dinsdag 9 april 2024*

Consultaties*:

  • Dinsdag (18:00 & 20:00)

  • Woensdag (18:00 & 20:00)

  • Donderdag (18:00 & 20:00)

 

* Enkel na afspraak, vanaf 18u tot 21u (laatste sessie om 20:00)​​​

Aanpak**:

  • Individuele begeleiding op maat in sessies van één uur.

  • Je eerste sessie is steeds een intakegesprek waarin we jouw vragen toetsen aan je behoeften

  • Wens je na het intakegesprek de samenwerking op te starten, WELKOM!

**Heb je nood aan een gesprekssessie op locatie vooraf of na afloop van aan een wedstrijd, optreden of presentatie? Mogelijk na onderling overleg.

bottom of page