top of page
jj-ying-WmnsGyaFnCQ-unsplash.jpg

Boeken

NOVEMMUNDI Publishing schrijft en publiceert fictie en non-fictie verhalen in relatie tot de artistieke wereld, de zakenwereld en de sportwereld. De hoofdthema's zijn talentontwikkeling en prestatie beschreven vanuit het standpunt van elk hoofdpersonage.

NDH-main-visual.jpg

Naar de haaien (ISBN paperback 9789464079623)

Sciencefiction - De Lotusstraat, een residentiële straat gelegen in een uithoek van de Antwerpse Kempen, wordt op een zonnige ochtend het toneel van een wel heel bizar fenomeen: alle volwassen gezinsleden zijn binnen één nacht in een winterslaap gedommeld. Niets wat hen wakker krijgt en niemand die weet hoe lang dit zal duren. De kinderen staan voor een uitdaging die geen voorgaanden kent: overleven op eigen krachten.

Datum van uitgave: 9 november 2020

Over de bergen, naar huis

Reisverhaal - In dit autobiografisch verhaal keer ik terug naar mijn geboortestreek in Zuid-Chili: Araucania. Die reis koppel ik aan een deelname aan een wielerwedstrijd die me tot op een hoogte van zo'n 3.000 meter in het Andesgebergte moet brengen. 

Mijn voorbereidingen kan je volgen op Instagram: @project.mountain.goat

Datum van uitgave: 9 november 2024

Mountainbiken in de Mist
Image by Viktor Talashuk

Duistere figuren

Thriller - De artistiek getalenteerde Helena wordt heen en weer gesleurd tussen twee werelden: die van haar veeleisende job als Creatief Directeur en die van haar eigen fantasie waarin rust en schoonheid de norm zijn. Door een samenloop van ontmoetingen valt de grens tussen beide werelden helemaal weg, waardoor Helena oog in oog komt te staan met de donkerste archetypes binnen haar familie en op de werkvloer.

Datum van uitgave: 9 november 2025

bottom of page